Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی آذرکیش، مدیرکل دفتر آموزش فنی و حرفه‌ای و کاردانش در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره برنامه‌های در نظر گرفته شده برای هدایت تحصیلی دانش آموزان و انتخاب رشته اظهار کرد: با توجه به شرایط بازار کار و تنوع مشاغل خانواده‌ها، دانش آموزان در معرض انتخاب‌های گسترده ای برای انتخاب شغل آینده خود قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: برای کسب آگاهی از بازار کار در هر حوز‌ه‌ای این فرصت را در آموزش و پرورش فراهم کردیم تا دانش آموزان با مراجعه به کارشناسان و مشاوران در ادارات کل  و همچنین مدیران هنرستان‌ها از چگونگی تحصیل در رشته و آینده شغلی آن آگاه شوند.

مدیرکل دفتر آموزش فنی و حرفه‌ای و کاردانش ادامه داد: در سایت دفتر فنی و حرفه‌ای و کاردانش به تفکیک و به تفصیل آینده شغلی هر رشته تبیین شده است، ضمن آنکه در فضای مجازی هم مواردی برای آگاهی بخشی دانش‌آموزان در نظر گرفتیم.

 آذرکیش تاکید کرد: اگر دانش آموزان به دنبال کارآفرینی باشند، بی‌شک به سمت آموزش‌های مهارتی سوق پیدا می‌کنند زیرا در چنین رشته‌هایی میزان اشتغال پذیری بیش از سایر موارد است. ورود به چنین رشته‌هایی با افزایش خلاقیت و مهارت نیروی کار ماهر همراه است.

مدیرکل دفتر آموزش فنی و حرفه‌ای و کاردانش اضافه کرد: مشاغل و منابع کافی در سطح کشور برای کار آفرینی جوانان وجود دارد. در طرح هدایت تحصیلی با چنین رویکردی دانش آموزان می‌توانند انتخاب آگاهانه‌ای برای آینده شغلی و تحصیلی خود داشته باشند.

او با بیان اینکه پیشرفت کشور به نیروی انسانی کارآمد و اثربخش نیاز دارد، تصریح کرد: دانش آموزان با انتخاب رشته صحیح می‌توانند در آینده، شغلی متناسب با توانایی خود داشته باشند همچنین آرامش روانی و رضایت شغلی هم پیرو این شرایط حاصل خواهد شد.

پوشش ١٠٠ درصدی هنرستان‌ها در تمام مناطق کشور

مدیرکل دفتر فنی و حرفه‌ای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش از پوشش ۱۰۰ درصدی هنرستان‌ها در تمام مناطق آموزشی خبر داد و گفت: بر اساس آمار‌های اعلام شده، شاهد افزایش ۴ برابری هنرجویان در مناطق محروم و روستایی هستیم.

او با اشاره به مزایای تحصیل در رشته‌های مهارتی بیان کرد: کسی که وارد رشته‌های مهارتی می‌شود ۷ سال از عمر خود را صرفه‌جویی می‌کند چرا که زودتر وارد بازار کار شده ضمن آنکه تحصیل و مهارت کافی در این زمینه را هم پیدا می‌کند.

آذرکیش افزود: قدرت تصمیم‌گیری در هنرجویان هنرستانی افزایش پیدا کرده است ضمن آنکه در محیطی با نشاط و عملیاتی مفاهیم لازم را می‌آموزند و در نهایت خلاقیت و ریسک پذیری در این افراد افزایش می‌یابد.

مدیرکل دفتر فنی و حرفه‌ای و کاردانش با بیان اینکه اگر صحبت از تقویت تولید داخلی می‌کنیم باید نیروی انسانی ماهر داشته باشیم، بیان کرد: برای تحقق این هدف نیازمند تحصیل در رشته‌های مهارتی هستیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش آموزش مهارتی فنی و حرفه ای و کاردانش رشته های مهارتی مدیرکل دفتر دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۹۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از دانش آموزان برتر یزدی

محمدکاظم رحیمی نژاد مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد  مراسم تجلیل از دانش آموزان برتر گفت: با همت و همدلی دست اندرکاران نظام تعلیم و تربیت و تلاش دانش آموزان یزدی، استان یزد توانست برای سی امین سال پیاپی رتبه اول قبولی در کنکور سراسری را کسب کند.

وی افزود: همچنین دانش آموزان یزدی در کنار کنکور توانستند در مجموعه مسابقات کشوری پنج و هشت گانه دانش آموزی حائز رتبه برتر شوند. 

رحیمی نژاد اظهار داشت: تحقق اسناد چند ساحتی بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، موضوع مهم و حرکتی روشن و دقیق است که تاکنون در استان در این زمینه اقدام شده و ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • ورود ۷۰ هزار معلم جدید به آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۲
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • تجلیل از دانش آموزان برتر یزدی
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری